NU MERE FOR PENGENE!

Medlemskab i Gadstrup Motion – NU MERE FOR PENGENE

Bestyrelsen i Gadstrup motion har besluttet at ændre vilkårene for medlemskab i Gadstrup Motion.

Hidtil har det været sådan, at man køber og betaler for hver af de discipliner man ønsker at benytte sig af, f.eks. motion/fitnes eller indoor cyling, kombination af disse og så for klippekort til circle cross/kettlebell.

Fra 1. april 2014 er det besluttet at indføre enhedspris, som så gælder for samtlige af de former for motion, som Gadstrup motion tilbyder, dog stadig separat for ungdomsfitness.

Man kan så frit bruge motion/fitness rummet, deltage på holdene i Indoor Cycling  og på holdene i Circlecroos og kettlebell.

Deltagelse i holdene i Indoor Cycling og circlecross/kettlebell kræver fortsat, at man tilmelder sin deltagelse.

Man kan købe medlemskaber med enten 1 måned eller med 6 måneders varighed.

Priserne bliver:

(se alle priserne her)

6 måneders medlemskab:   kr. 800,-  (Gl. pris var kr. 800 pr. disciplin eller kr. 1.000,- for både motion/fitness og Indoor Cycling samt separat køb af klippekort til Circle Cross/kettlebell)

1 måneds medlemskab:       kr. 150,-  (Gl. pris var kr. 200,- eller kr. 250,-)

Ungdomsfitness: 1 måned kr. 75,-. 6 måneder kr. 400,- (Priserne gælder kun for det tidsrum, hvor der er ungdomsfitness, p.t. tirsdag kl. 16,45 til kl. 18).

Betaling foregår som hidtil med Dankort eller bankoverførsel til konto 2905 2551432281, for dem som ikke har Dankort.

Ved betaling med bankoverførsel, skal der sendes besked til Gadstrup Motions kasserer, da medlemskabet ellers ikke vil blive aktiveret. Dette kan gøres via Gadstrup motions hjemmeside, Medlemskontakt.

Ændringerne betyder, at nuværende medlemskaber i henholdsvis motion/fitness eller Indoor Cycling eller begge nu giver adgang til alle områder og til circle cross og kettlebel.

Dog skal medlemmer, som kun har haft adgang til Indoor Cycling, have instruktion af en motion/fitness instruktør inden motionslokalet må benyttes.

For medlemmer med klippekort til Circle cross/kettlebell betyder ændringen, at når købte klip er opbrugt, skal der købes almindeligt medlemskab. Det er ikke teknisk muligt, at overføre resterende klip til almindeligt medlemskab, dog vil der være mulighed for, at bruge klippene til Indoor Cycling, sådan at bookning af tid hertil udløser et klip pr. gang.

Da medlemmer, kun med klippekort, ikke har nøgle til motionscentret, skal disse medlemmer have modtage instruktion af en motion/fitness instruktør, hvor nøgle så udleveres.

MEDLEMSKAB I GADSTRUP MOTION GIVER NU ADGANG TIL ALLE AKTIVITETER UDEN MERPRIS.

Med venlig hilsen

Gadstrup Motions bestyrelse

Der er lukket for kommentarer.