Alle Tiders Tour 2022

Gadstrup Motion tilbyder hermed mulighed for at bestille en unik “Roskilde” cykeltrøje eller sportstrøje i forbindelse med Tour de France i Roskilde Kommune den 2. juli 2022.

Tøjet tilbydes til alle foreninger og virksomheder i Roskilde i samarbejde med Erhvervsforum, men initiativet er startet i GM ved Lars Nørredal 🙂.

Med denne T-shirt får du en bluse med høj åndbarhed og god sved transport. Den er lavet i 100% polyester i Stay Dry kvalitet, som er kendt for sin høje standard og levetid. Altså med andre ord – her får du tøj, som holder i mange sæsoner.

Der er Roskilde skyline på forsiden, ruten i kommunen på ryggen samt logo for “Alle tiders Tour” på ærmerne. GM´s logo kommer foran øverst th.

Lev. ca. den 15. maj, pga. 12 ugers produktionstid. Sidste bestillingsdag 14. februar. Derefter afgiver GM en samlet bestilling på Erhvervsforums bestillingsplatform. Du kan her se mere om størrelser mv. på cykeltrøjen på (https://voresroskilde.nemtilmeld.dk/107/) og sportstrøjen på (https://voresroskilde.nemtilmeld.dk/109/). Denne platform er kun for CVR registrerede foreninger og virksomheder.

Du kan se trøjerne, mærke kvaliteten og prøve størrelser følgende lørdage: 29. jan. samt 5 og 12. feb. i multirummet (over fitness) i Ramsøhallen kl. 13-16.

Hvis du er medlem af Gadstrup Motion bestiller du ved at logge ind på [https://gadstrup.halbooking.dk/] og vælge forside. Så skulle resten være til at finde ud af.

Hvis du ikke er medlem – sender du en mail til:

[email protected] med navn, type (cykel eller Sportstrøje) og størrelse samt betaler henholdsvis 395 kr for cykeltrøjen og 295 kr for sportstrøjen på Mobile Pay til 26 70 36 79.

Ingen tjener på tøjet, men hvis der kommer et lille overskud går det til Gadstrup Motion. Roskilde Kommunes TDF pulje har støttet arbejdet med 20.000 kr.

Mange hilsner fra Gadstrup Motion