Gadstrupløbet

Gadstrupløbet er en årlig tilbagevendende begivenhed, der finder sted den første søndag i oktober.

Løbet er opdelt i to sekvenser, den første hedder “Børne-hyggeløbet”. Her kan børn enten i barnevogne, på løbecykler eller på små ben deltage sammen med deres voksne, – og førstegangsløbere kan afprøve deres formåen på den 2.5 km lange rute i og omkring Gadstrup.

Anden sekvens af løbet foregår i forlængelse af børneløbet og starter med en fælles opvarmning. Løbet er på 5 eller 10 km og er for alle. Ruten er den samme – de 2,5 km gennem byen løbes hhv. to eller fire gange. Alle deltager bliver elektronisk registreret, når de løber over målstregen og resultatet kan aflæses på Gadstrup Motions hjemmeside kort efter løbet er slut.

Lokale sponsorer sørger for, at der er medaljer til børnene og gevinster til løberne.

Løbet er ikke et konkurrenceløb som sådan, det er baseret på at dyrke samhørigheden og den gode oplevelse i Gadstrup og har alle år været en succes for både deltagere og arrangører.

Løbet tiltrækker også udenbys deltagere og giver derfor en bred vifte af motionsløbere, der udfra niveau, kan udfordre sig selv eller de mere rutinerede løbere. Tilmeldingen og betaling foregår på Gadstrup Motions hjemmeside