Ungdomsfitness

LUKKET FOR NYE UNGDOMSFITNESS DELTAGERE
Der er lige nu så stor interesse i Ungdomsfitness-holdet, som er en del af ungdomsmedlemsskabet, at det er nødvendigt at lukke ned for nye medlemmer på dette hold. Hvis du derfor ikke er eksisterende ungdomsmedlem, og vil starte til Ungdomsfitness, kan du blive skrevet på venteliste. Dette kan du gøre ved at skrive en mail til [email protected].

Er du mellem 12-14 år, har du mulighed for at træne på vores ungdomsfitness-hold. 

Ungdomsfitness er et træningshold, hvor du kan træne sammen med dine jævnaldrende. Der er altid en instruktør tilstede, som giver dig råd og vejledning til din træning. Det er kun tilladt at træne i centeret i tidsrummet for ungdomsfitness med ungdomsmedlemsskab.

Vi træner torsdage fra kl. 17:00-18:30. Andre medlemmer må gerne benytte træningsarealerne i dette tidsrum, men ungdomsmedlemmerne har fortrinsret til maskiner og udstyr.
(OBS. Midlertidigt lukket ned for almen træning i fitness-området grundet coronavirus).

Ungdomsfitness er inkluderet i ungdomsmedlemsskabet og koster 400 kr. for 6 måneder eller 75 kr. per måned. Der er et førstegangs administrationgebyr på 150 kr.

Inden du starter på holdet for ungdomsfitness, skal du tilmelde dig en instruktørtime, ligesom på det almindelige medlemsskab, hvor du vil få en gennemgang i reglement og brug af maskiner, samt få udleveret et adgangskort til centeret.